Bine ati venit

Fa o rezervare acum

Momente si vacante de neuitat!

Istorie, cultura si un pic de plimbare

Proximitatea de orasul Mangalia ofera posibilitatea vizitarii Moscheea Esmahan, cea mai veche moschee din Romania (1573), muzeul de istorie, ruinele cetatii Callatis, muzeul de marina, portul turistic Mangalia.

Pur sange arab

Ce nu trebuie sa ratezi? Alege Herghelia Mangalia ca un obiectiv turistic in vacanta ta!

Herghelia Mangalia poate oferi momente de agrement intregii familii. Aceasta este cea mai mare pepiniera de cai pursange arab din S-E Europei.

Povestea hergheliei Mangalia incepe in timpul domniei Regelui Ferninand. Primele exemplare de cai pur sange arab au fost aduse aici in anul 1928 pentru ca se dorea crearea unei pepiniere a acestei rase. De la an la an, domeniul a crescut, herghelia s-a extins ca si suprafata, iar numarul de exemplare a crescut, ajungand sa fie cea mai mare crescatorie de cai pur sange arab din S-E Europei.

19 hectare – 8 grajduri si peste 300 exemplare de armasari, iepe si manji pursange va asteapta, cu mic, cu mare, in vizita.

Un strop de aventura in Paradis

La o mica distanta de hotelurile noastre, in statiunea Neptun, cei mici, dar si adultii se pot bucura cu adevarat de MARE si AVENTURA! Acolo veti gasi cel mai mare parc de aventuri din S-E Romaniei si singurul de la malul marii. Cu o diversitate de jocuri si ateliere, Paradis Land va invita sa incercati 14 trasee de aventura, traseu de tiroliene, perete de catarare, salt in gol de  la inaltime  si multe alte jocuri pentru copii si adulti.

O noua zi, o noua aventura!
Tot de la Paradis Land poti porni in descoperirea paradisului naturii pe bicicleta, in padurea Comorova.

Totul se face ca la carte: instructaj, dar si echipare corespunzatoare cu casti, apoi totul vine de la sine deoarece pe masura ce strabateti aleile pe care sunt configurate cele 4 trasee veti face cunostinta cu frumusetile naturii si cu sunetele acesteia, o combinatie a adierii vantului cu trosnetul crengilor uscate si cu razele blande ale soarelui ce se strecoara printre crengile uriasilor copaci.

Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!

Va doriti o experienta spectaculoasa? Aeroportul International Tuzla va propune o calatorie uimitoare cu unul dintre avioanele Diamond din flota proprie (Diamond 20 sau Diamond 40) pentru a vedea dintr-o alta perspectiva Constanta si imprejurimile. Litoralul romanesc cu toate statiunile sale, de la luxoasa Mamaia la neconventionala Vama Veche sau uimitoarea Delta Dunarii sunt cateva dintre cele mai interesante locuri care pot fi admirate in timpul zborului la joasa altitudine.

Piloti experimentati, vorbitori de engleza sau alte limbi, va conduc in aceasta calatorie minunata, fie ca preferati sa programati zborul la orele rasaritului sau in timpul apusului romantic.

Programul de zbor este flexibil, in functie de preferintele dvs. iar zborul se face de pe un aeroport ce detine toate licentele necesare pentru a va oferi siguranta si placerea dvs.

sursa: regional-air.ro

Cea mai fotografiata cladire de pe litoralul nostru.

Fie vara, fie iarna, Cazinoul din Constanta este cel mai reprezentativ simbol al orasului. Acesta a fost inaugurat in anul 1910, iar in perioada primului razboi mondial a fost grav avariat. Dupa terminarea razboiului acesta a fost reconditionat si a ajuns sa fie cel mai important, vizitat si fotografiat punct turistic din Constanta.

In curs de restaurare, respectand stilul art-nouveau, in aproximativ 2 ani, Cazinoul isi va recapata stralucirea de altadata!

De la vis

La vacanta perfecta!